Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A TEJ ÉS A KÁVÉ TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. április 11.
Tudta, hogy a világ kávéfogyasztóinak háromnegyede tejjel issza a kávéját? A legjobb baristákhoz hasonlóan a Nespresso-t is évek óta foglalkoztatja, hogy mi az az ideális ízvilág, testesség, keserűség, savasság és aroma, amit a tejes kávéreceptek kedvelői keresnek. Az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekciót kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki, így legyen szó akár egy édeskés, krémes cappuccinóról, esetleg egy rövid, intenzív cortadóról, a BARISTA CREATIONS kávékapszulák között mindenki megtalálja a kedvenc tejes receptjével tökéletesen harmonizáló őrleményt.
Tovább...
 
Szociális tevékenység indul ipari parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 10.
Szociális típusú beruházás valósul meg Székesfehérváron a magyar tulajdonú középvállalatok ipari parkjában, az Alba Ipari Zónában: logisztikai központot épít a Katolikus Karitász, 650 millió forintos támogatással.
Tovább...
 
Már kaphatók a jegyek a Floraliara! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Megkezdődött a jegyértékesítés a Szent István Király Múzeum szokásos, nagyszabású, kétnapos tavaszköszöntő ünnepére, a Floraliara. A római kort megidéző eseménynek április 27-én és 28-án, a táci Gorsium Régészeti Park ad majd otthont. A kedvezményes jegyek elővételben már Székesfehérváron több helyszínen megvásárolhatók.
Tovább...
 
Most újra lakástulajdonosok lehetnek az ügyfelek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Minden érintettet kiértesített a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) 2019. március 31-ig arról az egyszeri lehetőségről, hogy rendkívül kedvezményes feltételekkel újra tulajdonosává válhatnak korábbi ingatlanuknak.
Tovább...
 
A katyǹi áldozatokra emlékezünk Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 10.
Megemlékezést tartanak Székesfehérváron április 12-én, pénteken 13 órakor a katyǹi vérengzés áldozatainak emléknapján a Jávor Ottó téren, a Katyń Emlékkeresztnél. Azon mintegy 22.000 lengyel értelmiségi, tiszt és tisztségviselő előtt hajtanak fejet, akik a keleti Golgotán vesztették életüket.
Tovább...
 
Legyen természetes a fogyatékossággal élők elfogadása! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 09.
A Székesfehérvári Érzékenyítő Program bemutatására rendeztek nagyszabású konferenciát a Városházán. Fehérvári középiskolások, tanáraik és civil szervezetek képviselői vettek részt a SZÉP délelőttön, hogy megismerjék a fogyatékossággal élőket és mindennapjaikat. A legfontosabb cél, hogy a fiatalok tekintsék természetesnek a fogyatékkal élők jelenlétét a társadalomban. A konferencia levezető elnöke Lengyel Zsófia, a SZÉP ötletgazdája, a Polgármesteri Hivatal esélyegyenlőségi referense volt.
Tovább...
 
"Olyan szakmát válasszon mindenki, ami a szívébe van írva!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 09.
Ünnepélyes keretek között adták át kedden délelőtt a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája új asztalos tanműhelyét, ahol a legkorszerűbb kis- és középüzemi technológiát sajátíthatják el a diákok. A mintegy tízmilliós beruházással kialakított tanműhely a Székesfehérvári Szakképzési Centrum támogatásával jöhetett létre.
Tovább...
 
Néptánc, gyerekjóga és vadmadarak Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. április 09.
Testi, lelki egészség, természetvédelem, újrahasznosítás – ezek a fő témái a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodában zajló egészséghétnek. Hétfőn néptánccal kezdtek, ma újrahasznosítottak és a sólymokkal ismerkedhettek testközelből a kis ovisok, de lesz még gyerekjóga, gyümölcsnyárs-készítés és kirándulás is a héten.
Tovább...
 
Debrecen Drive – ez beindít! Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. április 09.
Közeledik az ország egyik legnagyobb autó- és járműipari seregszemléje, aminek a Nagyerdő ad otthont május 25-26-án: 500 különböző jármű, számos fellépő és rengeteg program gondoskodik mindenki szórakoztatásáról.
Tovább...
 
Külső szakértők vezetik sikerre a családi vállalkozásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. április 09.
Közel két számjegyű növekedéssel zárták a legsikeresebb családi cégek az elmúlt két évet – mutat rá az EY és a svájci St. Gallen Egyetem friss Global Family Business Index rangsora. A világ 500 legnagyobb, családi hátterű vállalkozásának listájára az idén már felkerült a Magyarországon is ismert JCDecaux, a Bosch és a Hyatt hotellánc is. A sok esetben vezetői generációváltás előtt álló cégek egyre több külsős szakértőt vonnak be a szervezet irányításába.
Tovább...
 
Rajzolj, írj, tervezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. április 09.
Május 10-ig várja a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltók hivatását, a tűzmegelőzés, a tűzvédelem fontosságát bemutató rajzokat, kézműves alkotásokat, verseket és számítógépes programokat. Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ben is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. Az az óvoda, illetve iskola, ahonnan országosan a legtöbb pályázatot nyújtják be, elnyeri a „Legkreatívabb óvoda/iskola 2019” címet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9131 - 9141 / 20399